autor:

flori de piatra

» » Fripturi

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se portioneaza, se condimenteaza si se aseaza in tava. Cartofii curatati de coaja si spalati se taie in forma dorita si se pun alaturi de pieptul de pui in tava. Morcovul, ardeiul, rosia spaltate se taie rondele si se aseaza peste cartofi.


Se condimenteaza cu piper sau alte condimente, se pune putina sare, se adauga uleiul si apa si se da la cuptor acoperit cu folie.Cand cartofii sunt aproape gata se adauga usturoiul tocat si se mai completeaza cu putina apa daca este nevoie.


Se mai lasa pentru putin timp acoperit apoi se indeparteaza folia pentru a se rumeni putin.


Se serveste cu orice tip de salata sau muraturi.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Imi place,arata foarte bine,este o mancare super ! Se poate servi alaturi de ceva acru:castraveti,gogosari,salata de ardei copti ...

  • Fara foto

    Creola , 06 iunie 2010

    Uite un pont bun: Daca adaugi apa mai tarziu la friptura sau legumele din cuptor acestea sunt mai gustoase si se fac chiar mai repede.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Foarte bun!

    • Fara foto

      fane radulescu , 29 octombrie 2009

      de ma-sa

    • Deea

      Deea (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Cred ca e delicioasa. O voi incerca cu sigurata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Tare apetisant!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Arata foarte bine.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      foarte frumos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Ce prezentare frumoasa,cred ca este delicioasa.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Pur si simplu delicios.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmmm ce bine arata,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 4 buc de piept de pui (dezosat)
  • 5-6 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • curry (optionala)
  • 1 cescuta ulei
  • 150ml apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de flori de piatra

Sarmalute in foi de vita

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala

13 voturi    15 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Dovlecei la cuptor

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga dovleceii taiati cubulete,

14 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place,arata foarte bine,este o mancare super ! Se poate servi alaturi de ceva acru:castraveti,gogosari,salata de ardei copti ...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cascaval

Cotlet de porc cu cascaval

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele

0 voturi    1 comentariu
35 min
Fripturi