Se coace un blat din 7 albusuri batute spuma cu 7 linguri de zahar, 200g nuca prajita taiata si racita, 3 linguri de faina, 1 praf de copt.
Pe blatul cald se rad 200 g ciocolata alba menaj.
Crema - se caramelizeaza 150 g zahar, dupa care se adauga 200 g margarina. Dupa ce se topeste, se adauga cele 7 galbenusuri frecate in prealabil cu 5 linguri de zahar si 150 g nuca prajita si taiata. Toate se fierb pana se ingroasa. Compozitia se toarna peste blat.
Glazura - se prepara conform instructiunilor de pe plic

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii