Se mixeaza untul/margarina cu zaharul apoi se adauga galbenusurile si faina si praful de copt stins in zeama de la o lamiie si mirodeniile (zahar vanilinat). Toata aceasta compozitie- moale - se pune intr-o tava unsa cu unt/margarina la cuptor iar cind este destul de coapta se adauga peste ea albusurile mixate ca o spuma impreuna cu zaharul si fructele de vara, in primul rind cu capsuni, dar se pot folosi si fragi sau altfel de fructe zemoase. Aceasta spuma se asaza peste coca aproape coapta si se lasa pina cind la suprafata acestei prajituri de vara se obtine o bezea. Se scoate din cuptor si se portioneaza, apoi se baga in frigider. Se serveste rece. Este ca o inghetata fina!!!
POFTA BUNA!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii