Bati albusurile spuma, apoi adaugi treptat zaharul sa se tina ca la bezea, apoi amestecind usor incorporezi treptat nuca macinata, praful de copt stins cu zeama de lamiie si faina. Asezi foaia de napolitana intr-o tava de 25*35 cm, tapetata cu hirtie de copt. Torni compozitia si o netezesti. Coci blatul 30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Prepari budinca din plicul de budinca, lapte si zahar. Cand s-a racit incorporezi budinca treptat in untul frecat spuma. Intinzi peste blatul racit si dai prajitura pentru o ora la frigider. O tai in bucati pe care le decorezi cu ciocolata rasa (alba).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii