Se rade morcovul pe razatoarea mica, se freaca cu zaharul si se pune la calit. Dupa ce a scazut zeama, se adauga margarina si se raceste. Se adauga faina, bicarbonatul, se amesteca bine si se imparte aluatul in doua. O jumatate de aluat se intinde in tava, se unge cu gem, apoi se acopera cu cea de-a doua jumatate de aluat. Se da la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii