festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Saratele simple

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina.


Se intinde foaia, se unge cu ou batut, se taie si se pune la cuptor.


Se servesc reci.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Bune de sarbatori si gustoase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • 1/4 kg grasime proaspata
  • 2 oua
  • 1/4 kg lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf copt
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Biscuiti cu cocos

Batem spuma tare albusurile. Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si

12 voturi    9 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Piersici si banane la gratar cu coniac si inghetata

Nectarinele le spalam bine, le taiem pe din doua si le scoatem samburele lemnos. Decojim bananele

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bune de sarbatori si gustoase!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Brioșe cu migdale in stil de sărbătoare

Brioșe cu migdale in stil de sărbătoare

Mixăm intr-un bol ingredientele uscate, adică făina, migalele, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Separat mixăm ouăle cu

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Prima data se face cafeaua sa aiba timp sa se raceasca pana se face crema. Galbenusurile se amesteca cu zaharul. Dupa ce se obtine

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse