autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Saratele simple

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina.


Se intinde foaia, se unge cu ou batut, se taie si se pune la cuptor.


Se servesc reci.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Bune de sarbatori si gustoase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • 1/4 kg grasime proaspata
  • 2 oua
  • 1/4 kg lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf copt
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Banana in caramel

Uleiul Arpis se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Biscuiti cu cocos

Batem spuma tare albusurile. Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si

19 voturi    13 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bune de sarbatori si gustoase!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Briose cu malai si afine

Briose cu malai si afine

Punem malaiul peste faina. Adaugam zaharul si praful de copt si amestecam bine toate ingredientele uscate. Punem laptele batut (sau

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Floricele cu Nutella

Floricele cu Nutella

In robotul de bucatarie punem toate ingredientele in afara de ou si amestecam cu pulsuri pana devine faramicios. Adaugam oul batut si

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse