autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Saratele simple

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina.


Se intinde foaia, se unge cu ou batut, se taie si se pune la cuptor.


Se servesc reci.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Bune de sarbatori si gustoase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • 1/4 kg grasime proaspata
  • 2 oua
  • 1/4 kg lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf copt
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Banana in caramel

Uleiul Arpis se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Biscuiti cu cocos

Batem spuma tare albusurile. Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si

22 voturi    13 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bune de sarbatori si gustoase!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri fragede

Fursecuri fragede

Reteta e preluata din retetarul Dr. Oetker. Mixam untul/margarina la viteza mare; adaugam treptat zaharul, zaharul vanilat si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Mini Cheesecake cu sos de afine

Mini Cheesecake cu sos de afine

Biscuitii se maruntesc, se adauga untul topit si se amesteca bine apoi amestecul l-am impartit in patru; am patru forme de ceramica

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse