autor:

autor

» » Sosuri

Sos Bechamel

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune intr-o oala untul sa se topeasca, se adauga faina si se caleste putin amestecand bine cu telul de sosuri sa nu se faca cocoloase.


Apoi se adauga putin cate putin laptele amestecand incontinuu, condimentele si cand se ia de pe foc se adauga galbenusul.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

66 voturi

Ingrediente

  • 5 linguri unt
  • 5 linguri faina
  • 1,5 l lapte
  • putina nucsoara
  • un galbenus
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    13 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de visine pentru friptura

Sos de visine pentru friptura

Pasul 1: Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa. Pasul 2: Pregatim

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri
Unt cu usturoi si marar

Unt cu usturoi si marar

Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem intr-o strecuratoare de metal, punem

3 voturi    7 comentarii
15 min
Sosuri