autor:

autor

» » Paste si pizza

Spaghete bologneze

   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spaghetele se fierb. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata.


Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin, busuioc tocat, putina apa si se lasa sa fiarba 20 min. incet, sub capac.


Se condimenteaza sosul si se serveste cu spaghetele fierte.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    elea (Maestru bucatar):

    foarte buneee,yahhh mi s-a facut rau la cat de gretoase au iesit....am incercat s l dreg cu vin,cu iaurt cu ardei iute...fratica cu ce s le mai dreg,cu lamaie?

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    elea (Maestru bucatar) , 16 decembrie 2011

    foarte buneee,yahhh mi s-a facut rau la cat de gretoase au iesit....am incercat s l dreg cu vin,cu iaurt cu ardei iute...fratica cu ce s le mai dreg,cu lamaie?

  • Fara foto

    elea (Maestru bucatar) , 16 decembrie 2011

    fratica,e yahhh reteta...c e asta? e maxim de gretoasa,am incercat s-o dreg cu vin,cu iaurt cu ardei iute....ce sa fac sa nu mai fie asa gretoasa,sa pun lamaie?....

  • Fara foto

    yx5793 , 27 iunie 2010

    Eu cred ca reteta a trecut pe langa spaghetele bologneze...

    • Fara foto

      iordache l , 30 aprilie 2010

      nu exista,spagheti bolognese,doar tagliatelle bolognese,busuiocul nu are ce cauta si nici vegeta,mai lipsesc,un pic de telina,vin rosu si alb,costita afumata si bineintales lapte,nu stiu ce gatiti voi dar............

    • Fara foto

      Andreea , 12 ianuarie 2010

      Sunt foarte bune..Eu cunosc foarte bine pastele, spaghetele fiind in Italia..Merita

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 august 2009

      Secretul acestui suc consta in timpul de fierbere.Se face fara ardel,neaparat un pahar de vin si se fiebe 2 ore la foc mic,amestecand din cand in cand.Nu se pune apa deloc.Toate aroma este naturala.

    • Fara foto

      kapac , 23 iulie 2009

      Simplu de facut si foarte BUNA.

    • Fara foto

      carol , 25 februarie 2009

      Da, intr-adevar bun.

    • Fara foto

      ... , 29 septembrie 2008

      incearca si cu ciuperci... ;))

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

315 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. spaghete
  • 300 gr. carne tocata
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • un morcov
  • 400 gr. bulion
  • vegeta
  • dafin
  • frunze de busuioc tocate
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pizza pe paine

Painea se inmoaie in lapte, daca este foarte uscata, apoi se aranjeaza intr-o tava. Feliile de

0 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Yakisoba - Paste prajite

Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se taie bucatele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

elea (Maestru bucatar)

foarte buneee,yahhh mi s-a facut rau la cat de gretoase au iesit....am incercat s l dreg cu vin,cu iaurt cu ardei iute...fratica cu ce s le mai dreg,cu lamaie?

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza din paine feliata

Pizza din paine feliata

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt.Se umezeste ff bine cu lapte fiecare felie de paine in parte apoi se aseaza

72 voturi    22 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos pesto

Paste cu sos pesto

Incepem prin a prepara sosul de pesto. Cand ne grabim sau daca facem o cantitate mai mare o data, il facem in robot. Pur si simplu

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza