festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu lapte

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala bine frunzele de spanac si se pun la fiert. Cand sunt fierte se scurg si se storc bine.


Se toaca pe fund de lemn.


Se prajesc 2 linguri de faina in ulei, se pune boiaua si usturoiul tocat marunt, se adauga spanacul si putin cate putin (dupa cum se ingroasa mancarea) se adauga laptele. sareaza dupa gust.


Se lasa sa fiarba 2-3 clocote.


Se serveste cu ochiuri de ou

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg. frunze de spanac
  • 1 l de lapte
  • 1 catel de usturoi
  • boia
  • sare
  • ulei
  • 2 linguri de faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

Dovlecei la gratar cu otet balsamic si patrunjel

Intotdeauna mi-au placut dovleceii cu usturoi.  Din pacate, nu imi sunt la fel de simpatice

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu leurda

Tarta cu leurda

Pregatim un aluat din oua, un praf de sare, ulei si iaurt . Intr-un bol separate, amestecam faina si praful de copt. Leurda o tocam

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Vinete faine la magazin, busuioc in solar, carnita de vitel....era clar ca trebuia s-o fac. Si-am facut-o! :) Se incepe cu vinetele,

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne