Se curata si se taie legumele in bucati mai mari. In 3 litri de apa cu putina sare se fierb legumele, aproximatic 30 minute, se adauga sare, piper, concentratul si uleiul.
Dupa ce s-a racorit putin se mixeaza amestecul (se da prin sita). Adaugati laptele clocotit, puneti smantana si galbenusul intr-o supiera si turnati supa crema amestecand usor.
Taiati painea cubulete, puneti intr-o tigaie antiaderenta uleiul de masline, prajiti putin crutoanele si condimentati-le.
Garnisiti supa cu frunzulite de patrunjel si pudrati cu putina paprika.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii