Se curata si se taie legumele in bucati mai mari. In 3 litri de apa cu putina sare se fierb legumele, aproximatic 30 minute, se adauga sare, piper, concentratul si uleiul.
Dupa ce s-a racorit putin se mixeaza amestecul (se da prin sita). Adaugati laptele clocotit, puneti smantana si galbenusul intr-o supiera si turnati supa crema amestecand usor.
Taiati painea cubulete, puneti intr-o tigaie antiaderenta uleiul de masline, prajiti putin crutoanele si condimentati-le.
Garnisiti supa cu frunzulite de patrunjel si pudrati cu putina paprika.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii