autor:

Gogu Mimi-Ovidia

» » Paste si pizza

tarta cu spanac

Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 kg spanac verde, 200 gr mozzrela sau branza proaspata, 1 cutie foi foietaj din comert, o ceapa, 1 ou,ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

se spala spanacul si se curata. se opareste in 1 litru de apa cu sare. se scurge bine. se pune ceapa la calit se aduga spanacul.cand se opreste focul se aduga mozzarela sau branza si se sareaza dupa gust. se unge tava cu ulei. se aseaza foile. in mijloc se pune spanacul. daca tava este rotunda si mai raman bucat din foi se pot pune deasupra. se bate deasupra un ou si se da la cuptor 45 minute la 150 de grade.
Retete
Alte retete din Paste si pizza

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

3 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza

Tartă cu spanac, ciuperci și branzeturi

Să începem cu Pate Brisée (aluatul de tartă): Înainte de a începe,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2010

    Si eu pregatesc din cand in cand ceva asemanator dar pun in compozitie 2-3 oua , putina menta si cilli.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 august 2009

    Simplu,rapid si gustos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2009

    Ararta foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      O mancare usoara si gustoasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      O mancare usoara si gustoasa...

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

      Curios, si eu am pregatit un sufle tot de spanac. Reteta am luat-o de pe eva.ro, dar am folosit si piept de pui, la greu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac verde
  • 200 gr mozzrela sau branza proaspata
  • 1 cutie foi foietaj din comert
  • o ceapa
  • 1 ou,ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gogu Mimi-Ovidia

paste cu rosii cuburi

taiati rosiile in cubulete, lasati doar funzele din busuioc. puneti ulei intro tigae , rosiile, busuiocul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

paste cu sos cremos

decojiti rosiile si lasatile 30 sec intro oala cu 2 litri de apa clocotita cu sare. decojiti rosiile

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

il ragu alla napoletana

intro cratita puneti ulei ,carnea si 2 frunze de busuioc, un pahar de apa, acoperiti si lasati sa

0 voturi    0 comentarii
3h
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc din cand in cand ceva asemanator dar pun in compozitie 2-3 oua , putina menta si cilli.



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza cu hribi

Pizza cu hribi

-Se pune faina intr-un vas,peste faina se adauga drojdia stinsa cu lapte,putina sare si se framanta un aluat potrivit de tare,mai spre

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Punem o oala cu apa la fiert, si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute.

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza