autor:

Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

»

Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

Alte sfaturi culinare
  • Tarta cu spanac

    Tarta cu spanac se potriveste foarte bine ca aperitiv sau ca si gustare la pranz. Este apropiata ca si compozitie de tarta cu cascaval, si este usor de preparat.

    4 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Reteta rapida de pui cu spaghete si sos alb

    Aceasta reteta de rulada de pui se gateste usor si iti ia 15 minute, timp in care se fierb si spaghetele. Pe langa faptul ca nu ia mult timp, reteta nu necesita prea multe ingrediente, asa ca nu vad de ce ai alege o alta reteta daca

    2 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Supa crema de ciuperci

    Ciupercile sunt atat de bune, gatite in orice fel. Aceasta reteta de supa crema este una rapida si mult mai simplificata fata de altele. Am folosit legumele pentru a da gust supei si la sfarsit am adaugat usturoi.

    2 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Paste cu varza de bruxelles la cuptor

    Reteta aceasta este una mai speciala pentru ca am folosit cele mai bune paste, cu ou. Si pentru ca in aceasta reteta pastele au fost cele care au jucat rolul principal, mi-a fost destul de usor sa aleg si restul ingredientelor care

    2 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Cartofi cu smantana si cabanos la cuptor

    Aceasta reteta este o combinatie de cartofi frantuzesti la care am mai adaugat smantana si carnati, rezultatul este o reteta aromata si foarte usor de preparat.

    2 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Porumb dulce cu unt

    Cea mai rapida metoda ca sa faci o gustare pe care o sa vrei sa o mai repeti, este porumbul dulce din conserva gatit in unt si condimentele potrivite. Iti ia 3 minute si este atat de aromat.

    2 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Sandwich cu pui si coleslaw

    Cele mai bune retete culinare au ingrediente putine, la fel ca si acest sandwich cu pui. Iar salata de varza servita cu sandwich-ul are un rol extrem de important si ca si gust dar mai ales ca textura. La fel si ciabatta. Coleslaw se

    0 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Truffe de ciocolata

    Trufele sunt simplu de preparat si se pastreaza bine la frigider mai mult de o saptamana. Cel mai important la acest desert este ciocolata folosita, ea trebuie sa fie dulce sau semi dulce si de cea mai buna calitate. Eu am folosit o

    1 comentariu

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Biscuiti cu fructe

    Biscuitii acestia se potrivesc perfect sa fie pregatiti mai ales in perioada sarbatorilor, au in compozitie ghimbir si scortisoara. Inca un motiv pentru care am ales reteta este modul in care se prepara, pur si simplu se amesteca ingredientele

    0 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Aubergine parmigiana

    Aceasta reteta este din nordul Italiei. Aubergine parmigiana inseamna vinete cu parmezan. Reteta este simplu de gatit, iar combinatia dintre vinete si sosul de rosii e perfecta. Parmezanul si pesmetul sunt cele care invelesc compozitia

    2 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Pumpkin Pie - Tarta cu dovleac

    Aceasta tarta cu dovleac este foarte consistenta. Nu e greu de gatit, trebuie doar sa ai rabdare o ora, doua, sa se coaca bine dovleacul. Aluatul este cel pe care l-am folosit si la tarta rustica cu pere.

    0 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Shaorma mexicana cu pui

    Shaorma mexicana este bineinteles putin iute. Toate aromele din aceasta reteta sunt esentiale. E foarte important sa se marineze puiul inainte de al gati, astfel toata shaorma va avea un gust intens. Avocado trebuie sa fie bine copt

    0 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Salata de cartofi cu somon afumat

    Aceasta salata de cartofi este una din preferatele mele, m-am inspirat de la Jamie. Am folosit un alt tip de somon afumat, dar oricum este foarte buna si super rapida.  Mai ales daca nu gatesti prea des si vrei sa faci o masa reusita,

    6 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Tarta cu mure si mar

    Aceasta reteta traditionala de tarta cu mure si mar pe langa faptul ca este un desert perfect pentru orice ocazie, se prepara foarte simplu si se potriveste in acest sezon. Fructele din interiorul tartei se combina perfect

    3 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Salata de rosii cherry cu sunca si ciabatta

    Aceasta salata simpla are un gust aparte, combinatia de rosii cerry, foarte dulci si otetul de vin rosu, putin acrisor este perfecta. Se poate servi la pranz sau la cina, foarte important este sa se foloseasca ciabatta, care este si

    6 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Tort de ciocolata

    Acest tort de ciocolata, nu numai ca arata spectaculos dar este si foarte bun. Se potriveste sa il pregatim in zile mai speciale sau, daca ai un blog despre mancare si gatesti des, se poate face chiar in timpul saptamanii. Glazura de

    7 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Orez in lapte cu stafide

    Orez in lapte ca desert sau servit la cina. E usor de facut si interesant de pregatit pentru ca putem folosi multe topping-uri care se potrivesc acestui gen de mancare.

    6 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Briose pentru cafea

    Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea.

    2 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Cartofi cu rosii la cuptor

    Aceasta este o reteta inspirata de la Jamie Oliver. Cartofii noi au un gust diferit fata de cei obisnuiti, deci nu mai trebuie sa depunem prea mare efort pentru ca mancarea sa aiba un gust incredibil. Rosiile coapte, zemoase merg perfect

    5 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Navajo, paine indiana

    Painea aceasta e un fel de paine indiana, Navajo. Dar putin diferita, Navajo e prajita in ulei iar aceasta se poate face pe gratar sau pe plita si e putin mai groasa. Poti sa o servesti cu orice, cu o salata, impreuna cu o supa sau

    4 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Italian Trifle

    Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.

    9 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Sfaturi practice pentru fotografia culinara

    Cand ma gandesc la o fotografie reusita imediat imi apar in fata ochilor elementele cheie care vor face fotografia sa fie completa.

    9 comentarii

  • Retete si fotografie culinara cu Dika Pascu

    Conopida in sos de tomate

    Cred ca acesta este cel mai bun mod de a prepara o conopida, e inspirata dintr-o reteta, de la Jamie Oliver.

    7 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.