Reteta rapida de pui cu spaghete si sos alb

Aceasta reteta de rulada de pui se gateste usor si iti ia 15 minute, timp in care se fierb si spaghetele. Pe langa faptul ca nu ia mult timp, reteta nu necesita prea multe ingrediente, asa ca nu vad de ce ai alege o alta reteta daca vrei sa pregatesti o masa simpla si buna cuiva. Puiul rulat gatit in tigaie va iesi pufos si cu stratul de cascaval care se topeste si se transforma intr-un sos bun. De aceea e important sa fie servit cat mai cald, imediat ce este gata.

Reteta rapida de pui cu spaghete si sos alb

2 portii

Ingrediente

1 bucata piept de pui

cateva felii de cascaval

sare

piper negru proaspat macinat

300 g spaghete

2,3 linguri ulei de masline

cateva scobitori

Ingrediente pentru sos alb

2 cani de lapte

putin cascaval razuit

sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se sareaza si pipereaza pe ambele parti. Se pune cate o felie subtire de cascaval pe carnea de pui, apoi se ruleaza si se prinde cu 2 scobitori pentru a sta rulata.

Puneti apa pentru spaghete la fiert cu 1 lingurita de sare si 1 lingura de ulei. Cand fierbe apa adaugati spaghetele.

Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si asezati puiul. Lasati pe fiecare parte pana cand se rumeneste si dupa 3 minute acoperiti cu un capac. Lasati inca 10 minute, dar nu uitati sa intoarceti bucatelele de carne din cand in cand.

Scurgeti spaghetele de apa si puneti putin ulei, amestecati si presarati busuioc pe deasupra.

Pentru a prepara sosul alb, puneti intr-un vas laptele la incalzit si cand incepe sa fiarba adaugati cascavalul si amestecati. Dupa ce s-a topit condimentati cu sare si piper. Nu tineti prea mult pe foc pentru a nu se taia.

Cand sunt gata rulourile de carne, scoateti scobitorile.

Asezati rulourile de carne pe o farfurie impreuna cu spaghete si sosul alb si serviti imediat.

~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise