Aceasta reteta de rulada de pui se gateste usor si iti ia 15 minute, timp in care se fierb si spaghetele. Pe langa faptul ca nu ia mult timp, reteta nu necesita prea multe ingrediente, asa ca nu vad de ce ai alege o alta reteta daca vrei sa pregatesti o masa simpla si buna cuiva. Puiul rulat gatit in tigaie va iesi pufos si cu stratul de cascaval care se topeste si se transforma intr-un sos bun. De aceea e important sa fie servit cat mai cald, imediat ce este gata.

2 portii
Ingrediente

1 bucata piept de pui
cateva felii de cascaval
sare
piper negru proaspat macinat
300 g spaghete
2,3 linguri ulei de masline
cateva scobitori

Ingrediente pentru sos alb

2 cani de lapte
putin cascaval razuit
sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se sareaza si pipereaza pe ambele parti. Se pune cate o felie subtire de cascaval pe carnea de pui, apoi se ruleaza si se prinde cu 2 scobitori pentru a sta rulata.

Puneti apa pentru spaghete la fiert cu 1 lingurita de sare si 1 lingura de ulei. Cand fierbe apa adaugati spaghetele.

Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si asezati puiul. Lasati pe fiecare parte pana cand se rumeneste si dupa 3 minute acoperiti cu un capac. Lasati inca 10 minute, dar nu uitati sa intoarceti bucatelele de carne din cand in cand.

Scurgeti spaghetele de apa si puneti putin ulei, amestecati si presarati busuioc pe deasupra.

Pentru a prepara sosul alb, puneti intr-un vas laptele la incalzit si cand incepe sa fiarba adaugati cascavalul si amestecati. Dupa ce s-a topit condimentati cu sare si piper. Nu tineti prea mult pe foc pentru a nu se taia.

Cand sunt gata rulourile de carne, scoateti scobitorile.

Asezati rulourile de carne pe o farfurie impreuna cu spaghete si sosul alb si serviti imediat.

Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~



Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 04 iunie 2013

    Tare gustos mai este, economic si foarte rapid!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2012

    Imi place,o mancare foarte gustoasa pregatita rapid .