Reteta rapida de pui cu spaghete si sos alb

Aceasta reteta de rulada de pui se gateste usor si iti ia 15 minute, timp in care se fierb si spaghetele. Pe langa faptul ca nu ia mult timp, reteta nu necesita prea multe ingrediente, asa ca nu vad de ce ai alege o alta reteta daca vrei sa pregatesti o masa simpla si buna cuiva. Puiul rulat gatit in tigaie va iesi pufos si cu stratul de cascaval care se topeste si se transforma intr-un sos bun. De aceea e important sa fie servit cat mai cald, imediat ce este gata.

Reteta rapida de pui cu spaghete si sos alb

2 portii

Ingrediente

1 bucata piept de pui

cateva felii de cascaval

sare

piper negru proaspat macinat

300 g spaghete

2,3 linguri ulei de masline

cateva scobitori

Ingrediente pentru sos alb

2 cani de lapte

putin cascaval razuit

sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se sareaza si pipereaza pe ambele parti. Se pune cate o felie subtire de cascaval pe carnea de pui, apoi se ruleaza si se prinde cu 2 scobitori pentru a sta rulata.

Puneti apa pentru spaghete la fiert cu 1 lingurita de sare si 1 lingura de ulei. Cand fierbe apa adaugati spaghetele.

Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si asezati puiul. Lasati pe fiecare parte pana cand se rumeneste si dupa 3 minute acoperiti cu un capac. Lasati inca 10 minute, dar nu uitati sa intoarceti bucatelele de carne din cand in cand.

Scurgeti spaghetele de apa si puneti putin ulei, amestecati si presarati busuioc pe deasupra.

Pentru a prepara sosul alb, puneti intr-un vas laptele la incalzit si cand incepe sa fiarba adaugati cascavalul si amestecati. Dupa ce s-a topit condimentati cu sare si piper. Nu tineti prea mult pe foc pentru a nu se taia.

Cand sunt gata rulourile de carne, scoateti scobitorile.

Asezati rulourile de carne pe o farfurie impreuna cu spaghete si sosul alb si serviti imediat.

~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise