Cele mai bune retete culinare au ingrediente putine, la fel ca si acest sandwich cu pui. Iar salata de varza servita cu sandwich-ul are un rol extrem de important si ca si gust dar mai ales ca textura. La fel si ciabatta. Coleslaw se traduce salata de varza si vreau sa folosesc cuvantul in engleza pentru ca suna de o mie de ori mai bine decat  ”salata de varza”.

Ingrediente sandwich

1 1/2 bucati pulpe de pui dezosate si cu piele

1/2 ardei iute, maruntit

zeama de la 1/2 lamaie

sare de mare si piper negru proaspat macinat

2 catei de usturoi intregi

ulei de masline

Ingrediente coleslaw

2 morcovi, razuiti sau taiati fasii subtiri folosind curatatorul de legume

o ceapa mica, maruntita

1 galbenus

ulei de palmier

lamaie pentru maioneza

mustar

1 varza alba medie, taiata felii subtiri

Mod de preparare

Taiati felii din bucatile de pulpe dezosate. Amestecati intr-un bol puiul cu usturoiul, sare de mare, piper, ardei iute si zeama de lamaie.  Usturoiul se curata si se apasa cu latul cutitului pentru ca sa folosim doar aroma usturoiului. Lasati puiul acoperit la rece pentru cel putin 20 min.

Pentru a pregati salata de varza amestecati intr-un bol mare: morcovul, ceapa, 2 linguri de mustar si varza taiata felii cat mai subtiri.

Pregatiti maioneza dintr-un galbenus si 2 lingurite de mustar, putina zeama de lamaie si ulei. Amestecati maioneza cu legumele si condimentati cu sare si piper negru proaspat macinat.

Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline si prajiti puiul pana cand este bine facut.

Pentru a face sandwich-ul folositi paine ciabatta sau chifle asemanatoare acesteia.

Serviti sandwich-ul imediat impreuna cu salata.



Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~


Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto