Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.
Ingrediente:     
* crema de vanilie (din pudding)
* ciocolata de cea mai buna calitate    
* piscoturi    
* cafea    
* caramele 

Preparare:
Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topi ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde.
Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de picot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata.

Se poate pune si o caramea deasupra si e gata!


Se serveste rece.


Mai multe retete si fotografii pe site-ul Dika Pascu ~


Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto
  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

    gustos si rapid (si la facut si la mancat :( )

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2010

    Simplu,rapid si delicios...

  • Fara foto

    edith aldea (Bucatar) , 10 septembrie 2010

    Se poate inlocui crema de vanilie cu frisca batuta. intr-un vas se aranjeaza facultativ frisca-piscoturile imbibate cu cafea si inca un strat de frisca. pe ultimul strat de frisca se pot pune ciocolata rasa sau fructe rosii - smeura,capsuni'afine

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Un desert delicios.

  • Fara foto

    dorind15 (Bucatar sef) , 06 august 2010

    da, foarte simplu si gustos, dar al doilea strat de piscot se stropeste cu putin coniac, si este super.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    E foarte apetisanta!

  • Fara foto

    ana (Bucatar) , 02 august 2010

    chiar e delicios si se prepara rapid succes

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Pare ft interesant!Simplu si bun!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    O bunatate!!