Italian Trifle

Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.

Italian Trifle

Ingrediente:

* crema de vanilie (din pudding)

* ciocolata de cea mai buna calitate

* piscoturi

* cafea

* caramele

Preparare:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topi ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde.

Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de picot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata.

Se poate pune si o caramea deasupra si e gata!

Se serveste rece.

~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul Dika Pascu ~

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure