Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.
Ingrediente:
* crema de vanilie (din pudding)
* ciocolata de cea mai buna calitate
* piscoturi
* cafea
* caramele
Preparare:
Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topi ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde.
Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.
Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de picot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata.
Se poate pune si o caramea deasupra si e gata!
Se serveste rece.
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul Dika Pascu ~


Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii