Aceasta salata simpla are un gust aparte, combinatia de rosii cerry, foarte dulci si otetul de vin rosu, putin acrisor este perfecta. Se poate servi la pranz sau la cina, foarte important este sa se foloseasca ciabatta, care este si ea foarte aromata avand in compozitie rosii si masline.
Ingrediente:
rosii cerry, galbene si rosii
paine ciabatta, taiata cubulete
o ceapa rosie, taiata marunt
ciolan presat, taiat felii subtiri
sare de mare grunjoasa
piper negru proaspat macinat
otet de vin rosu
ulei de masline extra virgin
busuioc

Mod de preparare:

Rosiile se taie in doua, ciabatta se taie cubulete iar sunca fasii, se pun intr-un vas mare de salata, apoi se adauga ceapa maruntita.

















Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si se adauga uleiul de masline si otetul de vin rosu. Cantitatea de uleiul de masline trebuie sa fie de 3 ori mai mare decat cantitatea de otet de vin rosu folosita.
 



Se amesteca toate ingredientele si se serveste imediat. Pofta buna!


Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~





Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2010

    O reteta simpla si tare,tare gustoasa...

  • Fara foto

    cookaholic (Maestru bucatar) , 22 septembrie 2010

    "rosii rosii" - ma refeream la cherry rosii, fara oranj sau galbene - nici nu concep sa renunt la dulceata superba a tomatinelor cherry! Oricum, multumesc pt sfat (si pentru promptitudine)

  • Articook

    Reteta (Maestru bucatar) , 22 septembrie 2010

    Lulu, se poate si cu sunca praga, ideea e sa fie o sunca uscata.

  • Articook

    Reteta (Maestru bucatar) , 22 septembrie 2010

    cookaholic, merci pt felicitari :) trebuie sa pui rosii cherry cel putin din acelea rosii daca nu gasesti si portocalii, pentru ca sunt foarte dulci si vor da o aroma salatei plus ca nu au atita zeama, daca pui rosii obisnuite o sa se umple painea cu zeama de la ele, si nu mai e acelasi rezultat.

  • Fara foto

    Lulu (Maestru bucatar) , 21 septembrie 2010

    Cum trebuie sa fie ciolanul presat? Cam ca sunca de praga?

  • Fara foto

    cookaholic (Maestru bucatar) , 21 septembrie 2010

    Cat de buntrebuie sa fie! Nu stiu exact de unde voi gasi rosii cherry in atatea culori, insa nu cred ca iese mai putin bun daca pun numai rosii...rosii. PS - felicitari pentru site!