Cea mai rapida metoda ca sa faci o gustare pe care o sa vrei sa o mai repeti, este porumbul dulce din conserva gatit in unt si condimentele potrivite. Iti ia 3 minute si este atat de aromat.
Ingrediente
1 conserva de porumb dulce
2 linguri de unt
1 lingura ulei de masline
busuioc
seminte de ardei iute
sare de mare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare
Pune untul si uleiul intr-o cratita si dupa ce s-a topit untul adauga porumbul (scurs de zeama). Apoi adauga busuioc, si amesteca. Dupa 3 minute e gata, condimenteaza cu sare, piper si optional pentru un gust mai aromat poti adauga si seminte de ardei iute zdrobite in mojar.
Serveste imediat cat inca este fierbinte.
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii