Orez in lapte ca desert sau servit la cina. E usor de facut si interesant de pregatit pentru ca putem folosi multe topping-uri care se potrivesc acestui gen de mancare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se incepe cu fierberea orezului in lapte. La o cana de orez se pun trei cani de lapte. Se poate folosi orez cu bob rotund sau cu bob lung, ca si cel din fotografii. Se adauga in timpul fierberii cateva linguri de zahar si un praf de sare. La sfarsit, inainte de a-l lua de pe foc, se pune o mana de stafide, puneti pe masa tot felul de fructe uscate sau dulceata de fructe pentru a se servi impreuna cu orezul, deasupra am pus sirop de artar si scortisoara.
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii