Orez in lapte ca desert sau servit la cina. E usor de facut si interesant de pregatit pentru ca putem folosi multe topping-uri care se potrivesc acestui gen de mancare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se incepe cu fierberea orezului in lapte. La o cana de orez se pun trei cani de lapte. Se poate folosi orez cu bob rotund sau cu bob lung, ca si cel din fotografii. Se adauga in timpul fierberii cateva linguri de zahar si un praf de sare. La sfarsit, inainte de a-l lua de pe foc, se pune o mana de stafide, puneti pe masa tot felul de fructe uscate sau dulceata de fructe pentru a se servi impreuna cu orezul, deasupra am pus sirop de artar si scortisoara.
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~


Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii