Aceasta reteta este o combinatie de cartofi frantuzesti la care am mai adaugat smantana si carnati, rezultatul este o reteta aromata si foarte usor de preparat.

4 portii
Ingrediente

aprox. 10 cartofi, curatati si taiati rondele subtiri

2,3 fire carnati cabanos, taiat rondele

2 cepe medii, maruntite

100 ml smantana lichida, 15% grasime

sare si piper

Mod de preparare

Caliti in putin ulei, carnatii si ceapa. Asezati un strat de cartofi in tava, apoi sarati si piperati si formati inca un strat de cartofi. Puneti carnatii si ceapa, apoi smantana si continuati cu inca un strat de cartofi. Puneti la cuptor pentru 40 min. la 200°C.

Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~


Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2012

    O reteta foarte gustoasa si usor de preparat !

  • Fara foto

    doina irimia,Doina I., (Bucatar sef) , 11 februarie 2011

    nemaipomenita reteta gustos si usor de preparat