Aceasta reteta este o combinatie de cartofi frantuzesti la care am mai adaugat smantana si carnati, rezultatul este o reteta aromata si foarte usor de preparat.
4 portii
Ingrediente
aprox. 10 cartofi, curatati si taiati rondele subtiri
2,3 fire carnati cabanos, taiat rondele
2 cepe medii, maruntite
100 ml smantana lichida, 15% grasime
sare si piper
Mod de preparare
Caliti in putin ulei, carnatii si ceapa. Asezati un strat de cartofi in tava, apoi sarati si piperati si formati inca un strat de cartofi. Puneti carnatii si ceapa, apoi smantana si continuati cu inca un strat de cartofi. Puneti la cuptor pentru 40 min. la 200°C.
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii