Aceasta reteta este o combinatie de cartofi frantuzesti la care am mai adaugat smantana si carnati, rezultatul este o reteta aromata si foarte usor de preparat.
4 portii
Ingrediente
aprox. 10 cartofi, curatati si taiati rondele subtiri
2,3 fire carnati cabanos, taiat rondele
2 cepe medii, maruntite
100 ml smantana lichida, 15% grasime
sare si piper
Mod de preparare
Caliti in putin ulei, carnatii si ceapa. Asezati un strat de cartofi in tava, apoi sarati si piperati si formati inca un strat de cartofi. Puneti carnatii si ceapa, apoi smantana si continuati cu inca un strat de cartofi. Puneti la cuptor pentru 40 min. la 200°C.
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii