Aceasta reteta este o combinatie de cartofi frantuzesti la care am mai adaugat smantana si carnati, rezultatul este o reteta aromata si foarte usor de preparat.
4 portii
Ingrediente
aprox. 10 cartofi, curatati si taiati rondele subtiri
2,3 fire carnati cabanos, taiat rondele
2 cepe medii, maruntite
100 ml smantana lichida, 15% grasime
sare si piper
Mod de preparare
Caliti in putin ulei, carnatii si ceapa. Asezati un strat de cartofi in tava, apoi sarati si piperati si formati inca un strat de cartofi. Puneti carnatii si ceapa, apoi smantana si continuati cu inca un strat de cartofi. Puneti la cuptor pentru 40 min. la 200°C.
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii