Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea.
Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata.
Se pot servi si fara glazurade ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie, se pot turna direct in forme.
Ingrediente: (pentru 12 portii)
1 lingurita praf de copt
150 g faina
1 ou
30g unt
140 ml cafea calda
50 g zahar pudra
Ingrediente topping:
1 ciocolata cu lapte
Preparare:
Se amesteca ingredientele solide.
Separat se amesteca cele lichide.
Dupa care se amesteca cele doua compozitii.
Se toarna in forme, iar, daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia.
Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute.
Cand sunt gata, lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.
Pofta buna!
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii