Briose pentru cafea

Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea.

Briose pentru cafea

Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata.

Se pot servi si fara glazurade ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie, se pot turna direct in forme.

Ingrediente: (pentru 12 portii)

1 lingurita praf de copt

150 g faina

1 ou

30g unt

140 ml cafea calda

50 g zahar pudra

Ingrediente topping:

1 ciocolata cu lapte

Preparare:

Se amesteca ingredientele solide.

Separat se amesteca cele lichide.

Dupa care se amesteca cele doua compozitii.

Se toarna in forme, iar, daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia.

Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute.

Cand sunt gata, lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.

Pofta buna!

~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi