Briose pentru cafea

Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea.

Briose pentru cafea

Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata.

Se pot servi si fara glazurade ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie, se pot turna direct in forme.

Ingrediente: (pentru 12 portii)

1 lingurita praf de copt

150 g faina

1 ou

30g unt

140 ml cafea calda

50 g zahar pudra

Ingrediente topping:

1 ciocolata cu lapte

Preparare:

Se amesteca ingredientele solide.

Separat se amesteca cele lichide.

Dupa care se amesteca cele doua compozitii.

Se toarna in forme, iar, daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia.

Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute.

Cand sunt gata, lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.

Pofta buna!

~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise