Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea.


Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata.
Se pot servi si fara glazurade ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie, se pot turna direct in forme.


Ingrediente: (pentru 12 portii)

1 lingurita praf de copt
150 g faina
1 ou
30g unt
140 ml cafea calda
50 g zahar pudra

Ingrediente topping:

1 ciocolata cu lapte

Preparare:

Se amesteca ingredientele solide.
Separat se amesteca cele lichide.

Dupa care se amesteca cele doua compozitii.
Se toarna in forme, iar, daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia.
Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute.

Cand sunt gata, lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.

Pofta buna!






Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~




Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2010

    O bunatate ...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    Briosele par ft bune,iar fotografiile sunt super!