autor:

autor

» » Torturi

Tort cu ciocolata si fructe

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat.


Se pune ciocolata topita si racina, ouale pe rind si biscuitii sfarimati.


Se amesteca nucile macinate cu praful de copt si faina si se inglobeaza in aluat.


Se coace 35 min la foc moderat. Pe blatul rece se aseaza fructele. 250ml suc de mandarine se amesteca cu gelatina si zaharul.


Se toarna peste tort si se lasa la intarit.


Se serveste ornat cu frisca.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

33 voturi

Ingrediente

  • Blat: 100 g unt,100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g ciocolata
  • 3 oua
  • 75 g biscuiti
  • 100 g nuci macinate
  • un praf de copt
  • o lingura faina.
  • Crema: o conserva mandarine de 850 ml,300 g cirese
  • o lingura zahar
  • un plic gelatina incolora.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort de ciocolata

Incepem experienta noastra pregatind cel mai simplu si mai bun blat de tort. Pornim cuptorul la

2 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Tort cu fructe de padure

Pentru inceput pregatim blatul. Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Tort cu visine

Pentru inceput scoatem samburiii visinelor si le punem la scurs intr-o sita. Mixam galbenusurile

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort alb negru cu crema de martipan capsuni si frisca

Tort alb negru cu crema de martipan capsuni si frisca

Facem blatul alb din galbenusuri frecate bine cu apa si cu zahar.Frecam bine cu mixerul 3 minute. Albusurile cu un praf de sare le

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata Amandina

Tort de ciocolata Amandina

Prepararea blatului: Batem tare albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul Urmeaza galbenusurile,romul,faina,cacaoa,praful

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi