autor:

autor

» » Torturi

Tort cu ciocolata si fructe

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat.


Se pune ciocolata topita si racina, ouale pe rind si biscuitii sfarimati.


Se amesteca nucile macinate cu praful de copt si faina si se inglobeaza in aluat.


Se coace 35 min la foc moderat. Pe blatul rece se aseaza fructele. 250ml suc de mandarine se amesteca cu gelatina si zaharul.


Se toarna peste tort si se lasa la intarit.


Se serveste ornat cu frisca.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

33 voturi

Ingrediente

  • Blat: 100 g unt,100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g ciocolata
  • 3 oua
  • 75 g biscuiti
  • 100 g nuci macinate
  • un praf de copt
  • o lingura faina.
  • Crema: o conserva mandarine de 850 ml,300 g cirese
  • o lingura zahar
  • un plic gelatina incolora.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort de ciocolata

Incepem experienta noastra pregatind cel mai simplu si mai bun blat de tort. Pornim cuptorul la

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

Tort cu fructe de padure

Pentru inceput pregatim blatul. Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Tort cu visine

Pentru inceput scoatem samburiii visinelor si le punem la scurs intr-o sita. Mixam galbenusurile

1 vot    1 comentariu
1h
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic

Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic

Prima data facem blatul tortului, separand albusurile de galbenusuri .Galbenusurile le frecam bine cu apa si cu cele 6 linguri cu zahar.Amestecam

1 vot    0 comentarii
1h 55 min
Dulciuri diverse
Tort cu frisca si nuci caramelizate

Tort cu frisca si nuci caramelizate

Blat: se separa galbenusul de albus. Albusurile se bat spuma cu zaharul (400 gr). Se toarna galbenusurile peste albus, se adauga si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu legume