autor:

Fara foto

» » Torturi

tort de post

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

se freaca margarina cu zaharul ,si adugi faina ,nuci si arome .Iti iese o coca din care intinzi cu sucitorul trei foi,care se coc separat,pe fundul tavii.


Prepararea cremei:se freaca margarina cu zaharul Se toarna cata putin din esenta de cafea ,pana se integreaza toata si devine o crma compacta.Cu aceasta crema umpli cele trei foi.


Se orneaza cu gem acrisor.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

    Idee buna

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 200g faina ,200g margarina,200G ZAHAR ,100g nuci ,arome
  • pentru crema:100gmargarina ,150g zahar,2 linguri esenta de cafea

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana maria lengher

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Mancare de orez de post

Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei.Se adauga morcovele taiat rondele si ardeiul taiat feliute

10 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui la ceaun

Intr-un caun se incinge uleiul si apoi se introduc pui presarati cu sare si piper, se acopera cu

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Idee buna

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

Din biscuitii zdrobiti si untul topit se formeaza baza prajiturii intr-o forma de 23 de cm. Coca obtinuta se intinde si pe peretii formei,

3 voturi    2 comentarii
1h
Torturi
Tort de mere

Tort de mere

Curatam merele si le taiem felii subtiri. Amestecam untul cu zaharul pana cand devine cremos, adaugam galbenusurile, faina cernuta,

58 voturi    24 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje