festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Torturi

tort de post

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

se freaca margarina cu zaharul ,si adugi faina ,nuci si arome .Iti iese o coca din care intinzi cu sucitorul trei foi,care se coc separat,pe fundul tavii.


Prepararea cremei:se freaca margarina cu zaharul Se toarna cata putin din esenta de cafea ,pana se integreaza toata si devine o crma compacta.Cu aceasta crema umpli cele trei foi.


Se orneaza cu gem acrisor.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

    Idee buna

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 200g faina ,200g margarina,200G ZAHAR ,100g nuci ,arome
  • pentru crema:100gmargarina ,150g zahar,2 linguri esenta de cafea

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana maria lengher

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    10 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Mancare de orez de post

Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei.Se adauga morcovele taiat rondele si ardeiul taiat feliute

10 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui la ceaun

Intr-un caun se incinge uleiul si apoi se introduc pui presarati cu sare si piper, se acopera cu

21 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Idee buna

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort palarie, cu portocale si ciocolata

Tort palarie, cu portocale si ciocolata

Blat 1: 1. Preincalzim cuptorul la 190°C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam galbenusurile cu 60 g zahar, pana cand

0 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Exotic Pavlova

Exotic Pavlova

1. Preincalziti cuptorul la 180 C si tapetati o tava cu o hartie de copt pe care ati desenat un cerc de cca 22 cm. Bateti albusurile

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse