Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fisii. Se incinge uleiul in tigaie, se adauga ceapa si se prajeste un minut, pina devine un pic sticloasa. Se adauga ardeiul gras si se prajeste inca un minut.
Rosiile se curata de coaja si se maruntesc. Se adauga peste ceapa si ardeiul din tigaie. Se pune sarea si piperul si se prajeste totul timp de 5-6 minute, pina cind rosiile sint moi si continutul tigaii a inceput usor sa fiarba.
Se sparg ouale pe deasupra si nu se mai amesteca. Cind ouale sint facute, se imparte in doua si se servesc pe farfurie cu oul in sus.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii