Inca din copilarie am fost invatati ca trebuie sa ne spalam mainile inainte de masa, sa avem mainile curate cand facem mancare, sa ne spalam fructele si legumele inainte de a le consuma; pe scurt, ni s-a impus o anumita igiena in ceea ce priveste mancarea si pregatirea ei.
Totusi, specialistii afirma ca niciodata nu trebuie sa spalam carnea de pui cruda! Studiile au aratat ca prin spalare, in loc sa ucidem bacteriile, nu facem decat sa le imprastiem prin bucatarie, pe haine, suprafete de lucru s.a.m.d. Explicatia data de specialisti este ca majoritatea puilor sunt infestati cu salmonella si campulobactr, iar prin spalare nu facem altceva decat sa raspandim microbii.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii