Cotlete de miel cu piure de mazare si menta

In doar 20 de minute poti sa pregatesti acest fel delicios! Da, chiar atat de simplu este de facut! Si cum Pastele se apropie cu pasi rapizi, pune pe lista de cumparaturi si cateva cotlete de miel special pentru aceasta reteta usoara si gustoasa.

Cotlete de miel cu piure de mazare si menta

Ai nevoie de:

6 cotlete de miel

3 linguri otet balsamic

5 linguri ulei de masline

1 mana de menta

300 g de mazare congelata

2 linguri parmezan ras

Se prepara in doar 2 pasi:

1. Se marineaza cotletele de miel in 2 linguri de otet balsamic, 2 linguri ulei, jumatate din cantitatea de menta maruntita si condimente. Intre timp, se pune mazarea la fiert in apa ce clocoteste, timp de 2 minute. Se scurge mazarea si se mixeaza impreuna cu restul de menta, otet balsamic, ulei de masline, parmezan si putina sare, pana ajunge la consistenta unui piure. Se incalzeste putin intr-o tigaie, inainte de a se servi.

2. Cotletele de miel se pregatesc pe grill, timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Se lasa 5 minute acoperite, dupa care se servesc cu piureul de mazare.

Daca ti-a placut, avem o noua provocare: miel la cuptor cu usturoi si verdeata, cu garnitura de cartofi boulangere! Reteta o gasesti in revista de aprilie a Good Food, alaturi de alte retete savuroase pe aceeasi tema.

In plus, mai multe retete cu miel gasesti si pe site-ul goodfood.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise