autor:

SIMONA PATRAS
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2018

Ingrediente
* 500 g organe de miel ( inima ,ficat, rinichi), * 6 oua, * 2 legaturi ceapa verde, * 2 morcovi fierti, * 2 gogosari in otet, * 2 oua fierte, * 1 legatura patrunjel verde, * ienibahar, * oregano, * sare,piper, * 500 g aluat de foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.

Punem la fiert si cele doua oua.

Dupa ce au fiert maruntaiele se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt (dupa preferintele fiecaruia).

Intr-un bol mai mare punem carnea tocata apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocate marunt si amestecam bine.

Adaugam ouale batute bine,ienibaharul zdrobit,oregano,sarea,piperul si omogenizam foarte bine compozitia.

Aluatul de foietaj decongelat in prealabil il desfasuram pe masa de lucru tapetata cu faina,apoi il asezam in tava (unsa si tapetata cu putina faina) si adaugam jumatate din compozitia de drob,punem cele doua oua fierte,apoi punem restul de compozitie.

Acoperim cu aluatul de foietaj compozitia,ungem deasupra cu ou ,si dam tava la cuptorul preincalzit timp de 30 minute la foc mic.

Dupa ce s-a copt scoatem drobul din cuptor si se lasa la racit in forma.

Cand e complet rece se scoate din tava se feliaza si se poate servi.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Baton de casa

Baton de casa

Se unge tava cu putin unt. Se amesteca 250 gr lapte praf cu 100 g cacao. Se fierb 150 ml apa cu

9 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • * 500 g organe de miel ( inima ,ficat
  • rinichi)
  • * 6 oua
  • * 2 legaturi ceapa verde
  • * 2 morcovi fierti
  • * 2 gogosari in otet
  • * 2 oua fierte
  • * 1 legatura patrunjel verde
  • * ienibahar
  • * oregano
  • * sare,piper
  • * 500 g aluat de foietaj

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Drob din ficatei si piept de pui