Este vorba despre un truc dedicat mai ales celor care iubesc burgerii sau carnea facuta pe gratar. Acest truc a fost dezvaluit de Graham Elliot, fost jurat la emisiunea MasterChef din America.
Graham spune ca atunci cand pui carnea tocata pentru un burger pe gratar, risti ca aceasta sa se usuce si, drept urmare, sa nu mai fie atat de gustoasa.
Pentru a evita acest lucru, el spune ca solutia este de a pune un cub de gheata deasupra ei, iar astfel este impiedicat procesul de uscare.
Bineinteles, se poate pune si o bucatica de unt, tot pentru a da mai multa suculenta carnii, dar astfel ea este transformata intr-o bomba calorica. Deci, cel mai bine este sa ramaneti la prima varianta, aceea a cubului de gheata.
In acelasi timp, trebuie sa aveti mare grija la marimea cubului de gheata in comparatie cu marimea bucatii de carne. Daca puneti un cub prea mare de gheata, atunci, din nou, nu este bine.
Deci, tineti minte acest truc data viitoare cand faceti un gratar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii