În luna îndrăgostiţilor, brutăriile Paul aduc declarații dulci, în ediție limitată

In luna februarie, brutăriile Paul au pregătit pentru toţi cei care iubesc şi sunt iubiţi o colecţie de produse dedicate sărbătorii îndrăgostiților. Astfel, la Paul te așteaptă noile sortimente de eclere cu ciocolată sau zmeură proaspătă, prăjituri Millefeuilles cu fructe exotice, macarons şi torturi în formă de inimă, ideale pentru o declaraţie de dragoste fără cuvinte.  

În luna îndrăgostiţilor, brutăriile Paul aduc declarații dulci, în ediție limitată

În noua gamă se regăsesc două sortimente de eclere: Éclair 3 choco (cu cremă de ciocolată albă, neagră şi cu lapte) şi Éclair framboise (cu cremă de vanilie, cremă de zmeură şi zmeură). Prăjiturile în ediție limitată sunt cele două sortimente de Millefeuille: cu cremă de vanilie şi zmeură şi cu multe fructe exotice şi parfumate, ambele în formă de inimă.

Renumitele macarons se găsesc în variantele cu arome de ciocolată, vanilie şi zmeură, iar brioşele franţuzeşti Tropezienne, acoperite cu glazură de ciocolată şi vanilie, au luat și ele forma inimii.

„De la un an la altul, ziua îndrăgostiților devine o sărbătoare tot mai populară printre români. Și pentru că franceza este limba universală a iubirii, la Paul invităm îndrăgostiții să găsească inspirație și cadouri de efect, în noua colecție de Valentine’s Day. Cele mai apreciate deserturi din meniul Paul iau formă de inimă și devin o declarație în sine pentru cei care le primesc″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul România.

Brutăriile Paul vor sărbători luna îndrăgostiţilor prin concursuri dedicate pe paginile de Facebook şi Instagram. Cei care participă pot câştiga deserturi în formă de inimă şi îşi pot declara dragostea cu mesaje romantice, inspirate de Paul. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Paul România.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise