Marti, 30 septembrie 2014 a avut loc la magazinul Peris din Bucuresti - Piata 1 Mai evenimentul “Dialog cu Gust”. La eveniment au participat renumiti bloggeri din domeniul culinar si Dan Boerescu - invitatul special al serii. Cadrul deosebit al magazinul Peris, ce imbina traditia si modernitatea, a avut rolul de a conferi evenimentului o atmosfera destinata networkingului si degustarii delicateselor Peris.
"Cei peste 50 de ani de traditie in cresterea porcinelor si in cercetarea in domeniu recomanda Romsuintest Peris S.A. ca producatorul cu cea mai mare experienta din Romania. Magazinul Peris din Piata 1 Mai a fost deschis din dorinta de a aduce produsele Peris mai aproape de consumatorii finali ai zonei", a declarat la lansarea evenimentului Georgiana Covaci – Marketing & Communication Executive la Grupul REINVENT.
Pe langa angajamentul pentru sanatate, produsele Peris se remarca prin aspect, fragezime si gust inconfundabil. Sunt caracteristicile carnii de porc de Peris – singura rasa creata la noi in tara. Aceste atribute au fost puse in valoare de catre Dan Boerescu in preparatele special gatite pentru evenimentul “Dialog cu Gust”.
Dan Boerescu a incantat papilele gustative ale invitatilor cu un meniu inedit ce a cuprins, intre altele, banane “in pijamale” de bacon, diverse sortimente delicioase de paine artizanala, frigarui cu oua de prepelita, limba cu smochine, mititei in sos de miere, placintute cu creier.
Surpriza serii a fost lansarea concursului destinat bloggerilor pasionati de domeniu culinar. Acestia au fost provocati sa scrie in luna ce urmeaza 2 articole ce vor relata despre rezultatul unor retete gatite, avand drept ingrediente principale unul dintre produsele Peris. Marele premiu, un gratar de ultima tehnologie marca OutdoorChef, precum si premiile constand in cosuri cu produse Peris la alegere isi asteapta castigatorii.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii