Magazinul Peris lanseaza "Dialog cu Gust"

Marti, 30 septembrie 2014 a avut loc la magazinul Peris din Bucuresti - Piata 1 Mai evenimentul “Dialog cu Gust”. La eveniment au participat renumiti bloggeri din domeniul culinar si Dan Boerescu - invitatul special al serii. Cadrul deosebit al magazinul Peris, ce imbina traditia si modernitatea, a avut rolul de a conferi evenimentului o atmosfera destinata networkingului si degustarii delicateselor Peris.

Magazinul Peris lanseaza "Dialog cu Gust"

"Cei peste 50 de ani de traditie in cresterea porcinelor si in cercetarea in domeniu recomanda Romsuintest Peris S.A. ca producatorul cu cea mai mare experienta din Romania. Magazinul Peris din Piata 1 Mai a fost deschis din dorinta de a aduce produsele Peris mai aproape de consumatorii finali ai zonei", a declarat la lansarea evenimentului Georgiana Covaci – Marketing & Communication Executive la Grupul REINVENT.

Pe langa angajamentul pentru sanatate, produsele Peris se remarca prin aspect, fragezime si gust inconfundabil. Sunt caracteristicile carnii de porc de Peris – singura rasa creata la noi in tara. Aceste atribute au fost puse in valoare de catre Dan Boerescu in preparatele special gatite pentru evenimentul “Dialog cu Gust”.

Dan Boerescu a incantat papilele gustative ale invitatilor cu un meniu inedit ce a cuprins, intre altele, banane “in pijamale” de bacon, diverse sortimente delicioase de paine artizanala, frigarui cu oua de prepelita, limba cu smochine, mititei in sos de miere, placintute cu creier.

Surpriza serii a fost lansarea concursului destinat bloggerilor pasionati de domeniu culinar. Acestia au fost provocati sa scrie in luna ce urmeaza 2 articole ce vor relata despre rezultatul unor retete gatite, avand drept ingrediente principale unul dintre produsele Peris. Marele premiu, un gratar de ultima tehnologie marca OutdoorChef, precum si premiile constand in cosuri cu produse Peris la alegere isi asteapta castigatorii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise