Conform unui nou studiu realizat de cercetatorii americani, alimentele prajite contin substante asociate cu markerii maladiei Alzheimer. Studiul a fost efectuat de catre un grup de oameni de stiinta de la Scoala de medicina Mount Sinai din New York, care au descoperit legatura dintre compusii chimici regasiti in carnea si ouale prajite, dar si in unele prajituri, produse de patiserie sau biscuiti, si unii markei ai maladiei Alzheimer, informeaza Mediafax citand sursa dailymail.co.uk.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii