Ganache-ul este una dintre cele mai versatile creme de ciocolata. El poate fi folosit atat la ornarea torturilor si a prajiturilor, cat si pentru a prepara o umplutura pentru diverse deserturi sau pentru a pregati trufe delicioase. Indiferent de consistenta sa, ganache-ul are un gust deosebit care iti asigura succesul cand vine vorba de dulciurile pe care le prepari pentru cei dragi. Iata cum il poti prepara si tu, urmand doar 3 pasi simpli.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii