Chiflele calde si pufoase, facute in casa, sunt ideale pentru a completa orice masa. Fie ca le servim la micul dejun ca sandvis sau la pranz ori cina, chiflele facute in casa raman printre preferatele noastre. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa va impartasim una dintre cele mai mai delicioase retete de chifle: chiflele Parker House. Denumirea lor vine de la locul unde au fost inventate in jurul anului 1800, hotelul Parker House din Boston. Si daca te-ai gandit vreodata cum ai putea face chiflele tale moi si pufoase si mai delicioase, atunci iti spunem noi raspunsul: trebuie inmuiate in unt. Acesta este unul dintre secretele pentru care painicile Parker House sunt atat de delicioase. Dar sa nu mai lungim vorba si sa vedem pas cu pas cum se pregatesc minunatiile acestea:
Sursa articol si sursa foto: www.thekitchn.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii