Cum sa pregatesti biscuiti deliciosi din numai 3 ingrediente

Oricat de mult ti-ar placea sa petreci timpul in bucatarie, oricine iubeste retetele simple, gata cat ai bate din palme, pentru care nu ai nevoie decat de cateva ingrediente. Asadar, astazi te invatam sa pregatesti cei mai "ciocolatosi" biscuiti, din numai 3 ingrediente banale.   

Cum sa pregatesti biscuiti deliciosi din numai 3 ingrediente

Ceea ce ne place foarte mult la acesti biscuiti este faptul ca pot fi pastrati si savurati chiar si la cateva zile de la momentul coacerii. Ingredientul vedeta, Nutella, le da o aroma aparte si o textura grozava. In plus, nici nu mai trebuie sa adaugati zahar, caci Nutella este deja suficient de dulce.
Ingrediente:

280 gr Nutella
130 gr faina
1 ou

Instructiuni de preparare:

1. Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.

2. Amestecati toate ingredientele cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Aluatul trebuie sa fie putin sfaramicios, asadar nu va speriati si nu adaugati apa sau lapte in compozitie, in speranta de a-l face mai omogen.

3. Formati bilute de marimea unei nuci si asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

4. Apasati usor pe fiecare biluta de aluat, pentru a fi plate si rotunde. Cu mainile putin umede, ajustati marginile, astfel incat sa fie cat mai rotunde. Nu puneti biscuitii prea aproape unul de celalalt, pentru ca vor mai creste in cuptor si riscati sa se lipseasca intre ei.

5. Dati la cuptor pentru aproximativ 7-8 minute sau pana cand marginile devin mai inchise decat centrul biscuitilor.

Simplu ca "buna ziua", nu-i asa? :-) Voi ii veti incerca?

Sursa articol si sursa foto: www.kirbiecravings.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise