Mai mari sau mai mici, cu ciocolata, vanilie sau fructe, cu totii iubim torturile. Si multi dintre noi iubim sa le si preparam. Insa, de multe ori, aspectul unui tort conteaza la fel de mult ca si gustul. De aceea, torturile noastre trebuie sa arate atat de bine pe cat de gustoase sunt.
Avem nevoie de :
1 tort (reteta tort aici)
Sursa articol si sursa foto: www.olgasflavorfactory.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii