Cei care iubesc baconul se vor indragosti de aceasta minunatie: avocado afumat. Mai ales ca e destul de simplu de facut si ca, mai mult ca sigur, nu v-ati gandit niciodata ca avocado poate fi afumat... chiar la voi in bucatarie. Inventia ii apartine chef-ului Aaron London, care detine restaurantul AL’s Place, din San Francisco.
In mijlocul oalei se pune un bol de metal, cu fundul in sus, iar pe acesta se pune o oala mai mica. Oala mare se pune pe foc.
Intre timp, se curata fructele de avocado. In cazul in care vreti sa faceti guacamole, puteti zdrobi fructele de avocado. Insa, puteti sa le si taiati in feli, pentru ca mai apoi sa faceti niste bruschete cu avocado afumat.
Se lasa la afumat timp de 5 minute si voila: avocado afumat, ce poate fi folosit in burgeri, bruchete, guacamole, garnitura pentru ochiuri etc.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii