Altfel de pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de pui fiarta
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri mustar dulce cu seminte de mustar in el
  • 1 cana lapte
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei ptr. prajit

Mod de preparare

Carnea fiarta se desface in fasii potrivit de mari, se sareaza si se pipereaza . Se bat ouale bine,se adauga mustarul si faina si se amesteca bine pentru a nu avea cocoloase.Se adauga usor laptele , amestecand continuu, apoi mararul tocat marunt. Se trec fasiile de carne prin aceasta compozitie, care trebuie sa fie ca un aluat de clatite, si se pun la prajit in ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise