Aluat de pizza

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 40g drojdie
  • 1 lingurița sare
  • 1 lingurița zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 l apa calduța

Mod de preparare

se dizola drojdia in 1/4 lapa calduța se adauga in faina. se amesteca cu sarea, zaharul și uleiul . se framanta aluatul pana la omogenizare. se are in vedere sa nu se lipeasca aluatul de degete. in caz ca e prea moale se adauga puțina faina. se coace la 220 grade celsius.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise