Aluat fraged (cu zahar) pentru tarte

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Faina 500 g unt 175 g zahar pudra 125 g oua 2 buc lapte 150 ml zaharvanilat 1 plic sare

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu ouale, zaharul vanilat si putina sare, se adauga faina si laptele, iar la sfarsit se adauga untul si se framanta, pana ce aluatul s-a omogenizat. Se lasa sa se odihneasca la rece timp de 30 min., apoi se poate folosi. Se utilizeaza la tarte cu fructe, la placinta etc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise