Anellini la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g anellini (sunt paste mici in forma de inele)
  • 500 g rosioare mici tip cirese taiate in doua /sau rosii normale curatate de pielite, taiate bucatele
  • muschi file taiat bucatele /sau sunca presata
  • mozzarella bucatele /sau cas /sau cascaval ras pe razatoarea mare
  • parmezan ras /sau cascaval ras
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline, sare, piper
  • 3 frunze de busuioc

Mod de preparare

Punem apa la fiert.

Intr-o tigaie de teflon calim usturoiul taiat mare pe jumatate in putin ulei de masline, adaugam sunculita bucatele, le calim, adaugam sare, piper. Taiem rosioarele pe jumatate si le adugam in tigaie, le calim.

Cand apa clocoteste adaugam pastele si o lingura de sare si le lasam sa fiarba amestecand des, sa nu se prinda de fundul oalei.

Cand pastele sunt al dente le strecuram, le amestecam cu sosul de rosii, adaugam bucatelele de mozzarella si busuiocul tocat si rasturnam totul intr-o tava de yena unsa un pic cu ulei.

Deasupra presaram parmezan ras sau cascaval si dam la cuptor pentru 15-20 de minute.

Buon appetito!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise