Anghinare umpluta cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghinare proaspeţi sau conservaţi
  • 100 g mazăre proaspătă sau conservată
  • 3 morcovi
  • 6 cepe mici albe
  • 6 jumătate lămâie
  • o legătură mică de pătrunjel
  • sare
  • untdelemn de măsline

Mod de preparare

Se spală receptaculii florali cu apă rece, se scurg şi se aşează într-un vas cu puţin untdelemn.

Morcovii, fierţi, se toacă mărunt şi se amestecă în mazărea conservată, care a fost trecută printr-un jet de apă rece. Cu acest amestec se umplu receptaculii. Printre ei se adaugă sare, suc de lămâie şi puţină apă fiartă şi se fierbe la foc mic. Preparatul se consumă rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise