Anghinare umpluta cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghinare proaspeţi sau conservaţi
  • 100 g mazăre proaspătă sau conservată
  • 3 morcovi
  • 6 cepe mici albe
  • 6 jumătate lămâie
  • o legătură mică de pătrunjel
  • sare
  • untdelemn de măsline

Mod de preparare

Se spală receptaculii florali cu apă rece, se scurg şi se aşează într-un vas cu puţin untdelemn.

Morcovii, fierţi, se toacă mărunt şi se amestecă în mazărea conservată, care a fost trecută printr-un jet de apă rece. Cu acest amestec se umplu receptaculii. Printre ei se adaugă sare, suc de lămâie şi puţină apă fiartă şi se fierbe la foc mic. Preparatul se consumă rece.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise