Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 ardei grasi rosii
  • 100 gr masline
  • porumb din conserva
  • 50 gr capere
  • alune
  • peste ton in ulei din conserva
  • Pentru dressing
  • otet balsamic sau zeama de lamaie
  • zahar
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • Pentru decor
  • frunze de patrunjel verde

Mod de preparare

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.

Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa.

Intr-un bol, facem urmatorul dressing..... amestecam uleiul scurs de la peste, otetul, zaharul, sarea si piperul. Amestecam bine.

Separat, in alt bol, amestecam tonul scurs de ulei, maslinele, porumbul, caperele si alunele.

Turnam peste acest amestec dressingul si amestecam usor.

Umplem cu acest amestec fiecare jumatate de ardei in parte.

Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise