Aripioare condimentate(punga Knorr)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 aripioare de pui.
  • 1 punga tagliatelle (romanesti, de la Spicul).
  • 2 sau 3 frunze de salata verde (pentru decor).
  • gogosari murati.
  • 2 sau 3 lingurite de ulei de masline presat la rece.
  • sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin.
  • punga magica-pui fraged la punga cu usturoi(de la Knorr).

Mod de preparare

Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe punga.Eu le-am tinut 40 de minute,dar inainte sa le introduc in punga magica,le-am uns bine cu ulei de masline presat la rece.Au iesit foarte bune si cu un miros de friptura de te innebunea.Separat am fiert tagliatellele,conform cu instructiunile de pe punga.La acest fel de mancare putem servi si o salata de gogosari murati.Pe tagliatelle putem pune ce condimente dorim,piper roz proaspat macinat,tarhon,rozmarin si ketchup cine doreste.Usor si foarte gustos,se prepara foarte repede.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise