Aripioare cu rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 aripioare de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 7-8 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • 1 legatura marar + patrunjel
  • condimente pentru carne de pui
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalati aripioarele si condimentati-le. Curatati si tocati ceapa, dovlecelul si ardeiul se curata si se taie cubulete, rosiile se curata de pielita parlindu-le putin la aragaz. (vezi video)

Curatati usturoiul si taiati-l feliute subtiri. Puneti ceapa la calit in ulei, dupa 2-3 minute puneti si aripioarele, sa se prajeasca putin, pe ambele parti, apoi adaugati dovlecelul si ardeiul gras.

Adaugati 50 ml apa, lasati sa fiarba la foc mic 5 minute, apoi adaugati rosiile feliate, usturoiul si putina verdeata tocata. Lasati sa fiarba la foc mic inca 20-25 minute.

Dregeti gustul de sare si piper, presarati cu verdeata si mancarea este gata. Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise