Aripioare de gaina marinate in sos de maionezacu morcov

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 bucati de aripioare de gaina
  • 200g. maioneza
  • 1 morcov dat prin razatoare
  • Amestecaturi de condiment dupa gust( piper negru,paprika,imbir,maioran,scortisoara,nutmeg, legume uscate si sare).

Mod de preparare

Amestecam sosul: morcovul cu maioneza si condimentele. Punem aripioarele de gaina amestecam si lasam la rece pentru marinare cam 1 ora.

Apoi luam o tava o ungem cu ulei si asezam aripioarele, incingem cuptorul la 180 grade.

Punem aripioarele de gaina la cuptor si lasam sa se coaca timp de 1 ora.

Pofta buna!!!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise