Aripioare de pui cu chutney de mango

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui, taiate in 1/2
  • 1 cutie bere neagra
  • 1 borcan Chutney de mango (sau sos dulce-acrisor)
  • 3 linguri sos Chilli
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 capatana usturoi
  • 3 linguri ulei
  • piper

Mod de preparare

Se pun intr-un castron ingredientele, astfel: Chutney-ul de mango, sosurile, berea, usturoiul pisat, uleiul, piperul si se amesteca. La final se pun si aripioarele, se amesteca apoi se acopera vasul si se da la frigider pentru minim 4 ore sau chiar peste noapte.

Dupa ce aripioarele s-au marinat, se pune tot amestecul in vasul aparatului Multicooker, se seteaza optiunea FRY, timp de preparare 30 de minute apoi butonul START.

Cand aparatul va emite sunete de avertizare, aripioarele sunt gata.

Se scot pe un platou si se servesc cu sau fara sos. Sunt foarte fragede si extrem de gustoase.

Reteta pregatita de Anca, @myclassiccuisine.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise