Ouale impreuna cu zaharul, laptele si untul topit se mixeaza 2 minute.
Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, apoi se incorporeaza peste oua. Se amesteca pana aluatul este omogen, apoi se toarna in vasul de la Multicooker.
Deasupra se pun felii de mere si mure, fructele se apasa usor in aluat. Peste se pun cele 20 gr unt taiat cubulete si zaharul amestecat cu scortisoara. Se selecteaza functia Bake, temperatura 150 grade si timp de coacere 50 minute.
Dupa ce e gata o lasam la racit, presaram fulgi de migdale, zahar pudra (optional) si servim. Pofta buna!
Reteta pregatita de Alina, @luckycake.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii