Ceapa o taiem cubulete, telina la fel si le punem la calit in 3 linguri ulei de masline. Le lasam la foc mediu cam 7-8 minute, apoi adaugam morcovii rondele si cimbrul impreuna cu frunza de dafin si feniculul, mai lasam 5 minute, usturoiul pisat il punem cu 1 minut inainte de a lua tigaia de pe foc.
Rasturnam continutul tigaii in vasul de la Multicooker, adaugam rosiile, 1 l apa, cartofii curatati si taiati cuburi, asezonam cu sare si piper si setam functia Boil pentru 20 minute.
Dupa 20 minute adaugam dovleceii taiati felii si mai fierbem 5 minute. Pestele il taiem in patrate de 2 cm si le punem in supa, mai lasam la fiert 5 minute. Supa este gata, aparatul cand se opreste pastreaza supa calda pentru servire :).
Gustam si daca e nevoie mai asezonam cu sare si piper. Servim cu patrunjel proaspat, pofta buna!
Reteta pregatita de Alina, @luckycake.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii