Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

Timp pregatire
50 minute
Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

Ingrediente

  • o cană cu orez, dintr-ăla special pentru sushi;
  • o lingură cu miere;
  • oţet din orez;
  • o cană cu apă;
  • fâşii de mango, avocado, tofu;
  • nucă de cocos

Mod de preparare

Orezul se spală (nu singur, din păcate), până se-nălbeşte apa şi apoi până rămâne curată...ca lacrima. Se adaugă în Philips Multicooker apa, orezul şi mierea. Se selectează programul "rice/pasta", temperatura de 180 de grade Celsius şi timpul de 20 de minute.

Pe o jumătate de algă se pune orez, apoi se aşază fâşiile de avocado, mango şi tofu, care trebuie să fie la acelaşi nivel, şi calitativ, şi de înălţime, după care...cum să vă zic? Se rulează. S-avem pardon!

Se învelesc, să le fie cald şi bine, cu prelate de avocado şi se ninge peste ele cu nucă de cocos râşniţată. Proaspăt ninsă adică.

Se împarte frăţeşte sau după caz şi se întinge în sos de soia.

Reteta pregatita de Larisa, @fructariesilegumarie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura