Toate legumele se taie cuburi-cubuleţe, cu latura de un centimentru, se aşază în oala Multicooker-ului, se toarnă peste ele sucul de roşii, uleiul şi se condimentează cu oregano, busuioc. Se sărează. Ca pielea de la apă, când eşti la mare. Se piperează, aşa cum se încing lucrurile când eşti la mare.
Se selectează funcţia "Bake", temperatura se ridică la 180 de grade şi se aşteaptă 30 de minute.
Asta-i tot. Te trezeşti când se termină...visul. :-)
Reteta pregatita de Larisa, @fructariesilegumarie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii