Ratatouille vegan

Timp pregatire
40 minute
Ratatouille vegan

Ingrediente

  • o vânătă;
  • 3 ardei graşi şi roşii;
  • o roşie;
  • un dovlecel;
  • două cepe;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 500 de mililitri de suc de roşii;
  • oregano;
  • busuioc;
  • ulei de măsline extravirgin;
  • sare şi, previzibil, piper

Mod de preparare

Toate legumele se taie cuburi-cubuleţe, cu latura de un centimentru, se aşază în oala Multicooker-ului, se toarnă peste ele sucul de roşii, uleiul şi se condimentează cu oregano, busuioc. Se sărează. Ca pielea de la apă, când eşti la mare. Se piperează, aşa cum se încing lucrurile când eşti la mare.

Se selectează funcţia "Bake", temperatura se ridică la 180 de grade şi se aşteaptă 30 de minute.

Asta-i tot. Te trezeşti când se termină...visul. :-)

Reteta pregatita de Larisa, @fructariesilegumarie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor