Aripioare de pui picante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 buc aripioare de pui
  • 1/4 pachet de unt
  • piper
  • sare
  • boia/chilli

Mod de preparare

Se iau aripioarele,se spala,se curata si se aseaza pe o farfurie.

Pe fundul tavii se aseaza folie de aluminiu.

Untul se topeste in prealabil pana devine lichid.

Se unge tava si se aseaza aripioarele.Pe deasupra se presara sarea,piperul si boiaua.Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor ~45 de min.Cu 5 minute mai devreme,se indeparteaza folia de aluminiu ptr rumenire.

Se pot servi cu cartofi natur sau legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise